Det är viktigt att man alltid är i bra trim, som spelarna i BK Dacke, när man spelar fotboll.

Rent allmänt mår man fysiskt och mentalt bättre om man är i hyggligt bra form, så alla former av motion är bra. Man ska förstås inte slita ut sig, men att exempelvis ta en runda i skogen varje morgon är en bra idé. Låt dig inte stoppas av att det är lite blött ute i markerna, det är bara att dra på dig ett par gummistövlar! Det finns billiga gummistövlar på de flesta stora sportaffärer.

Man kan hitta sin favoritmotion på helt olika platser beroende på vad ens personliga preferenser är. Kanske är det ridning som är roligast i din åsikt, och du ska du självklart se till att du har tillgång till en häst, till exempel att du besöker ett närliggande stall regelbundet.

Eller så är det dans som är ditt kall, och då får du se till att dra med dig polarna ut när helgen kommer, eller börja en kurs. Det finns ett ganska brett spektrum även inom dansandet; bugg, polka, balett, streetfunk, jazzdans… Det mesta är tillgängligt i landets större städer.

Eller så är det just bollsport som är din grej i alla väder, och då kanske du istället ska testa lite andra bollsporter för att få omväxling i din träning. Varför inte prova basket, baseball eller tennis?

Det viktiga är att du ser till att hålla motionen på topp, i synnerhet ifall du vill bli så bra som våra vänner i BK Dacke.