I dag så finns det hur många olika sporter att välja mellan, det enda du behöver göra är att hitta den som passar dig bäst. Men det kanske inte är det lättaste, så därför så tänker jag i dag presenter några roliga sporter. Jag kommer basera mina val utifrån vad man vill ha ut av sin sport. Vissa kanske bara vill syssla med en aktivitet på skoj, medan andra vill bli ett proffs och kanske till och med börja tävla på allvar.

Men även om man har ambitiösa mål, så vill jag understryka hur viktigt det faktiskt är att ha roligt när man utövar en sport. Att roligt är liksom grundstenen till att lyckas med något, och därför vill jag att alla ni läsare ska vet det.

Jag många frågor kring bowling och hur man bör gå till väga för att ge sig in i leken så att säga. Det bästa är alltså helt klart att delta i några bowlingkurser innan man bestämmer sig för att ge sig ut på banan. Mest för att få lite grundregler och bra tips att ha med sig på vägen mot den där striken.

Men det kanske viktigaste att komma i håg med bowlingen är att det måste vara roligt. Bowling är ju trots allt mer en underhållningssport och fritidsaktivitet, så just därför bör man se till att ha med sig goda vänner. Eller varför inte ta med sig hela familjen och göra dagen till en härlig familjetillställning?

Som ni förstår så är möjligheterna många när det kommer till sport, det gäller bara att hitta sin egen favorit i godisskålen. Bowling är bara en av alla de roliga aktiviteter som finns. Nästa vecka kommer tips på fler!