Att motion, sport och hälsa blivit allt mer relevant för människan och dess välmående de senaste åren , kan vi nog utan tvekan hålla med om. De senaste decennierna så har samhället och människan blivit allt mer medveten om hur viktigt det är att ta hand om sin kropp, både utifrån och inifrån.

Att inifrån ta han dom sin kropp kan man göra på många olika sätt, och sanningen är faktiskt den att det viktigaste är hur kroppen mår inombords. Många tror sig kunna se detta utifrån kroppens utsida och utseende, men detta kan i vissa fall vara väldigt missvisande.

Man brukar exempelvis diskutera dilemmat kring den missuppfattningen om att långa och smala personer uppfattas som hälsosamma. Dessa personerna kan i princip äta vad som helst och hur mycket som helst, utan att det sätter sig som fett på kroppen. På grund av detta brukar dessa personer inte tro sig behöva varken träna eller äta rätt, och det är här som misstagen görs. Alla kroppar behöver tas han om, oavsett om det gäller att äta enligt GI metoden eller att träna regelbundet.  Att äta en hälsosam kost coh träna kroppens fysik är något som alla mäniskor bör göra hela livet. Oavsett om de är tjocka, smala, lider av fetma eller bara har lite hull på magen.  Faktum att många sätt att äta på, framföralllt GI mat, kan läka kroppen mer än vad man tror. Myten om att man akn äta och träna sig frisk är ignet undantag. Så hör upp alla ni gottegrisar och soffliggare där hemma. Ta hand om era kroppar, och börja redan i dag.  Ni kommer att få er belöning, jag lvoar.